Automate your Marketing
with Womplify




 
..:diannE's FotoPage:..

By: miss diAnnE

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 24-Mar-2009 11:28 Email | Share | | Bookmark
Kundasang, Sabah

 
 
 
View all 11 photos...
kursus pengetua2 sbp di kundasang pada 14-18 mac 2009...



Friday, 2-Jan-2009 13:44 Email | Share | | Bookmark
TRIP TO PENANG

 
 
 
View all 41 photos...




mcm biasa tiap2 akhir n awl thn da gengz akan buat trip xytb...last trip to bandung...bulan ni g penang lak..27-29 dec 2008..amik kira cuti crismas+new year skali la...

da members [bob-da organizer leni , aneng, kamil, pijoe, bibie n diana]..walaupun xramai, n geng sama je tetap best...

wah, ada shopping2 lagi selain xtvt mkn2....

saya sudah melepaskan perasaan untuk mkn char kuew tiaw spesel di mlm hari, sewaktu hujan renyai2 di "simpang 4 bodo" *bob n pijoe kata*...dan juga nasi kandaq + laksa penang

yg penting, kita enjoy..n nk p penang lagi ya...





Monday, 29-Dec-2008 08:10 Email | Share | | Bookmark
together gather di ulu bendul

 
 
 
View all 15 photos...
25 december 2008~~~merry xmas

setelah lama tidak berjumpa kawan2 upsm..kali ni ninie memberikan idea utk sama2 lepak @ mandi manda di ulu bendul..padahal tak mandi pun kan..at least leh jupe kwn2 yg lama xjupe,wlaupun xramai dapat join kan..kiranya utk meraikan julie yg akan ke sarawak-posting cikgu n bocah baru masuk KPLI. bib pun KPLI tp xdpt datang...

lagi photos, nk kena mintak ngan org yg bawak kamera, me hanya guna hp sonyE sahaja, harap maklum


Friday, 10-Oct-2008 08:49 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

later update photos


Saturday, 20-Sep-2008 03:40 Email | Share | | Bookmark
ziarah@ramadhan III

 
 
 

rumah ke 2 pada 19hb..so 18hb beli barang kat carre4 wangsa maju...n tgk umah tu dulu b4 program keesokkan harinya...

buka posa kt umah sorang hamba Allah yg selalu buat majlis buka posa..



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net